Jiří Šitner expert fóra
Založen: 15. 12. 2005 Příspěvky: 103 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 5:52 pm Předmět: Zlomená noha |
|
|
Ahoj všem v Kristu Ježíši.
Stalo se mi něco, co je takovým malým zázrakem. Dnes ráno jsem na štaflích sundaval zářivku ze stropu, která byla nastřelena do panelu. Jinak to nešlo, než odpáčit od stropu. Poslední hřebík nechtěl povolit a tak jsem musel více zabrat a už to bylo. Ten náhle povolil a já jsem letěl po hlavě dolů, ale v tu chvíli jsem cítil, že mě andělé na moment podrželi a já jsem se jakoby ve vzduchu srovnal a dopadl na nohy, ale levá noha se mi podlomila a s největší pravděpodobností jsem si ji zlomil, protože jsem slyšel prasknutí. (Toto prasknutí slyšel i Jirka, který tam byl se mnou a je tak očitým svědkem). Nemohl jsem se na ni postavit, tak jsem si sedl a začal se modlit. Po krátké modlitbě jsem udělal krok víry a postavil se právě na tu postiženou nohu. Byla uzdravena a já jsem mohl dokončit práci, kterou jsem započal, sundat ještě jednu zářivku(stejným způsobem, jako tu první) a pověsit tři nové a při tom všem neustále lézt po štaflích nahoru a dolů. Haleluja!!! Pán se oslavil. Ještě mě trochu pobolívají vazy, ale mohu chodit!!! Sláva našemu Pánu!!! Haleluja!!! Ať je Jeho jméno vyvýšeno a velebeno!!!
Naposledy upravil Jiří Šitner dne čt únor 09, 2006 7:15 am, celkově upraveno 1 krát |
|