Obsah fóra Křesťanské Společenství Brandýs nad Labem Křesťanské Společenství Brandýs nad Labem
Vítejte u nás.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Vidění o pravém a falešném probuzení

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Křesťanské Společenství Brandýs nad Labem -> Svědectví
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jiří Šitner
expert fóra
expert fóra


Založen: 15. 12. 2005
Příspěvky: 103
Bydliště: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2008 8:28 am    Předmět: Vidění o pravém a falešném probuzení Odpovědět s citátem

Vidění o pravém a falešném probuzení


Toto vidění mi bylo zjeveno 4.3.2006 a pro upřesnění, nejednalo se o sen, ale o vidění. Byl jsem plně při vědomí a přímo, jak jsem je dostával, jsem je popisoval mé ženě. 18.3.2006 jsem je pak popsal na shromáždění v Kansas City.



Vidění

Vše bylo temné. Viděl nějakou osobu, která kráčela nepříliš rychle, ale šla cílevědomě. Šla přímo, s jistotou, vzpřímeně, pevně, slavnostně a s vážností, jako nějaký revolucionář, válečník – světlo do temnoty. Pak jsem uviděl několik jiných lidí, a pak ještě za nimi další. Zářili do temnoty, která byla všude kolem. Kráčeli stejným způsobem - slavnostně a s vážností. Pán řekl: „Oni jsou Mým ostatkem, který chodí ve svatosti, spravedlnosti, poslušnosti, zlomenosti a v naprosté poddanosti Mé vůli.“

Potom jsem uviděl jednotlivce, kteří se spojovali do malých skupinek, nejprve po dvou, třech, a pak přicházeli další a skupinky rostly na pět, deset a světlo se rychle zvětšovalo. Bylo to krásné, jako východ slunce nad oceánem – až do plné záře.

To, co jsem uviděl potom, mi vehnalo slzy do očí a začal jsem vzlykat, takže jsem nemohl pokračovat v popisu toho, co jsem viděl. Moje žena se mne ptala: „Co je? Co vidíš?!“ Až po několika minutách jsem byl schopen pokračovat: Jakmile Pán začal shromažďovat ostatek do malých skupinek, sestoupila Boží moc – tak jak je to popsáno v knize Skutků apoštolů – chromí chodili, slepí viděli, hluší slyšeli (doslovně i obrazně) a zároveň se rozpoutal oheň pronásledování! Tento SVATÝ a SPRAVEDLIVÝ ostatek opravdových bojovníků kráčel hlubokou tmou Ameriky a její vlažné, odpadlé církve s apoštolskou slávou a mocí, jaká nebyla vidět od dob knihy Skutků apoštolů. Hlásali pravé evangelium Ježíše Krista – pokání, svatost a svobodu od hříchu!

Pán řekl: „Toto je probuzení, které připravuji, a které začíná u jednotlivců, kteří byli povoláni k osobnímu probuzení a kteří kráčí přímo a s jistotou, rovně a v síle – slavnostně a s vážností, jako revolucionáři, bojovníci, jako světla v temnotě. Můj ostatek chodí ve svatosti, spravedlnosti, poslušnosti, zlomenosti a v naprosté poddanosti MÉ VŮLI a Já je shromažďuji!“


Pak se vidění proměnilo...

Nyní jsem viděl něco, co vypadalo jako matně osvětlené filmové záběry. Viděl jsem sestřihy tančících a natřásajících se lidí. Viděl jsem padající, křičící, skákající a zpívající lidi. Byla to spíše velká setkání lidí. Velká shromáždění zaplňovala velké sály a stadiony, na rozdíl od malých skupin jednotlivců, kteří byli navzájem spojováni. Viděl jsem tance a tleskání, natřásání a křik, silné emoce a senzacechtivost. Duševní a tělesní duchové se vydávali za Ducha svatého. Děly se velké zázraky, divy a znamení. Lidé volali: „To je to velké probuzení, na které jsme čekali a za které jsme se modlili!! – To je to probuzení, o kterém jsme slýchali různá proroctví!! – To je to vylití Ducha svatého – veliké hnutí Boží!“ Ale Pán mluvil a řekl: „Toto není ode Mne – to je od nepřítele – je to padělek!! A mnozí budou oklamáni a podvedeni tímto chytrým nepřítelovým podvodem!“


Vidění se opět proměnilo...

Teď jsem viděl obě vidění vedle sebe – jako na rozdělené obrazovce. Oboje rostlo na intenzitě stejným poměrem – to pravé rostlo v moci a to falešné v počtech. A jak to pravé rostlo početně – falešné rostlo v množství falešných divů a zázraků.

Pán promluvil a řekl: „Toto není vidění budoucnosti, toto již začalo a poroste až do konce dnů. Dělám již toto dílo a nepřítel již přichází, aby se proti tomu postavil!“


Závěr

Pán se chystá dát probuzení poslední doby, jaké jsme nikdy neviděli, a které začíná u tebe. Pán tě povolává k oddělení se, do svatosti a spravedlnosti v Pánu. Povolává tě, abys chodil v poslušnosti a naprosté odevzdanosti Jeho vůli. Buď svobodný od hříchu! Buď dokonalý, jako je dokonalý tvůj Otec nebeský. Buď mrtev pro tělo a buď živ V Kristu! Choď ve střízlivosti a svatosti a vážnosti před Pánem s uctivostí a se svatou bázní před Bohem!

Pokud vyhledáváš a očekáváš nějaké veliké celkové vylití emocí, znamení a divů – pak mineš přicházející probuzení! Probuzení začíná u tebe! Hledej Pána a přibližuj se k Němu stále těsněji každý den! Dovol Krvi a Milosti Pána Ježíše zlomit pouta tvého těla a naopak působit svatost a spravedlnost ve tvém životě. Pros Pána, aby ti ukázal, co tě zdržuje od dokonalosti, bez ohledu na to, jak je to malé nebo bolestivé! Pros Pána, aby ti ukázal na vše, co ti brání, abys byl stále s Ním a přinášel slávu Jemu a Jeho království a úplně Mu odevzdal vše, na co ti ukazuje!

Žij svůj život jako živou oběť – živou úlitbu vylévanou před Hospodinem pro Jeho slávu a čest. Je mnoho věcí, které jsou kulturní, sociální a náboženské, které nás oddělují od Boha a od chození v Jeho Duchu. Modli se k Bohu, aby takové věci byly vyneseny na světlo a dány do smrti – bez ohledu na to, jak to může být těžké a bolestivé!

Pokud si neuvědomíš, že probuzení, které Pán koná, začíná u tebe osobně, pak je mineš! Pán tě volá dnes. Čiň pokání ze své vlažnosti a ze své lhostejnosti vůči hříchu ve tvém vlastním životě a vůči všem těm, kdo kolem tebe každý den hynou a přibližují se k peklu!

Pán tě dnes volá, abys dovolil Krvi Pána Ježíše a milosti Boží přinášet svatost a řeky spravedlnosti do tvého života, abys mohl být solí tomuto rozkládajícímu se světu a světlem, které přemáhá temnotu. Co uděláš? Pán tě volá právě nyní, aby upevnil tvoji mysl v lásce k Němu celým tvým srdcem, myslí a duší, ze vší tvé síly, abys vzal svůj kříž, zemřel sám sobě a následoval JEJ! Opusť VŠE a hledej JEJ vším co jsi a co máš! Vyjdi a zůstávej oddělený ve svatosti a pravé poslušnosti Bohu!

VAROVÁNÍ – nenech se oklamat těmito smyslovými, emocionálními napodobeninami, které se objevují a budou se objevovat, a které někteří lidé a „církve“ nazývají „probuzení“! To je nepřítelův podvod! Až uslyšíš, že v sousedním městě, sousední zemi nebo i ve tvém vlastním městě nastalo „probuzení“ – prosím, vzpomeň si na toto varování. Bude mnoho zpěvu, tancování, křiku a mnohé věci budou vypadat jako pravé. Budou přicházet vlny emocí, kdy lidé budou padat, skákat, křičet a plakat, ale nebude to od Boha. Mnozí budou křičet s radostí: „Pokoj, pokoj“. Ale Boží služebníci budou mít takové rozeznání a poslušnost, že by raději zemřeli, než by se připojili ke lži – bez ohledu na přibývající množství nepravých znamení a divů, které se budou dít kolem v „církvích“.

Pokud jsi v „probuzení“, které není vážné, uctivé, svaté a řádné, a když láska a uctivá bázeň k Bohu není tou jedinou věcí, kterou vidíš, pak OD TOHO UTÍKEJ jako o život a varuj každého, koho znáš!

Tito duchové jsou silní a extrémně mocní. Proto odejdi z takové budovy a nenech se oklamat znameními a divy. Já tě na to upozorňuji, protože jsou a budou mnozí, kteří jsou pobláznění a jsou taženi od pravého k padělku.

Pravá armáda bude vypadat jako malé skupiny nebo speciální jednotky s poselstvím pro dokončení věcí v poslední době. Nepřátelská napodobenina armády se bude spíše podobat divokým indiánům nebo rodovým válečníkům vydávajícím válečný pokřik.

Pravá probuzenecká armáda bude útočit na nepřítele, na jeho silnou pevnost – hřích. Jejím cílem bude získávání lidských duší mocí Ducha svatého. Takoví se budou starat o vysvobozování duší z pout hříchu poselstvím o kříži a sledovat a porážet jeho pevnosti hříchu.
Nepřítelova napodobenina jde po místech a metodách hříchu – snaží se uzákonit morálku a měnit zákony, takže výsledkem je prosazování morálky a ne spasení!

Boží armáda bude usilovat spasit ztracené na ulicích, v uličkách, kolem potratových klinik a na místech hříchu, protože každé spasení znamená o potrat méně a o zákazníka méně.

Satanova armáda se snaží měnit zákony, aby se zabránilo hříchu, ale tím není spasen nikdo. Nepřítelova napodobenina Božího probuzení se pokouší zabraňovat hříchu prostřednictvím způsobů království a mocností tohoto světa, aby na zemi bylo nastoleno „kristovo“ království. Takoví milují tento svět.
Kdokoli miluje svůj život, ztratí jej. Kdokoli ztratí svůj život kvůli Mně, ten jej nalezne.

http://65.108.220.179/ (A. Strom, Revival)
Christisking
10.4.2006


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Křesťanské Společenství Brandýs nad Labem -> Svědectví Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group