Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jiří Šitner expert fóra
Založen: 15. 12. 2005 Příspěvky: 103 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: so duben 25, 2009 9:10 am Předmět: Kvasový chléb |
|
|
300g žitné mouky chlebové
300g pšeničné mouky chlebové
300g kvasu
1 lžíce soli
2 lžíce drceného kmínu
3 - 5 hod. kyne!
10 minut zapečeme při 220°C
45 – 50 minut dopékáme při 170°C dle toho, jakou chceme mít kůrku
Postup zpracování je prakticky stejný jako u pšenično - žitného chleba. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PetraSyrovcova nováček fóra
Založen: 09. 12. 2014 Příspěvky: 2
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
Vyzkoušeno, je velice dobrý. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|