Don Administrátor
Založen: 15. 12. 2005 Příspěvky: 63 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 11:42 am Předmět: Pravidla - Aktualizace 17:30; 13.3.2008 |
|
|
Všechny vulgární, nesmyslné, rasově či protižidovsky motivované, spamové, reklamní, duplicitní a podobné příspěvky nebo témata budou smazána.
Jakékoliv pokusy o "flame" apod. budou smazány.
Maximální velikost avatarů je 80x80 bodů a velikost max. 8KB. Větší avataři budou mazáni, nebo se prostě a jednoduše nezobrazí. Pokud chcete vložit nějaký vlastní obrázek a nemáte k dispozici vlastní url, můžete ho poslat mně na webmaster@ksbnl.cz . Nezapomeňte připsat "nick", abych věděl, komu ho mám přidat.
Pokud narazíte na uživatele, který bude porušovat pravidla nebo podobně, prosím, upozorněte mě přes SZ, email nebo ICQ. Díky za podporu a zkvalitňování obsahu.
Jakékoliv připomínky, dotazy nebo návrhy ohledně fóra směřujte na mě přes tuto sekci, kde se mohou k tématu vyjádřit i ostatní. Pokud je to osobnější a nechcete to řešit zde, použijte ICQ, SZ nebo email. Neřešte to, prosím, v jiných částech fóra.
Některé sekce jsou skryty nebo zamčeny pro anonymního návštěvníka. Plná práva získáte po přihlášení.
Je to ochrana před spamovými roboty apod.
Veškeré podezřelé nicky (přezdívky) budou mazány a jejich IP adresy banovány (blokovány) pro ochranu před narůstajícími útoky spamových robotů. Pokud bych omylem zablokoval Vaší IP adresu, napište mi na webmaster@ksbnl.cz
Pravidla budou postupně doplňována a upravována. _________________
Administrátor / info@ksbnl.cz |
|